Branding en logo’s zijn niet alleen ‘een mooi plaatje’.

Goede vormgeving gaat niet alleen om een mooi ontwerp. Vooral bij branding en logo’s gaat het ook om een ontwerp dat zijn doelen behaald en de juiste doelgroep aanspreekt. Daarom is het ook zo belangrijk om niet alleen te kijken vanuit: wat is mooi? Maar om vooral ook te kijken naar hoe het past in het grotere plaatje. Ik heb daarom mijn jarenlange ervaring in het marketing vak gecombineerd met mijn grote passie voor vormgeving. 

Studio 95 logo MV Boutique 1
Beauty by Margo visitekaartje blur

Binnen dit kader maak ik logo’s, visitekaartjes, advertenties, brochures, posters, spandoeken en nog veel meer! Ook maken we social media templates, waardoor je altijd professionele en gelikte afbeeldingen kunt posten, geheel in stijl van jouw bedrijf.

Door te kijken vanuit de zender (bedrijf), de ontvanger (doelgroep) en de omstandigheden (plaatsing), en door dat te combineren met een super design (want we gaan niet voor minder!), creëert Studio 95 niet alleen een prachtig ontwerp voor branding en logo’s, maar een ontwerp dat ook echt werkt

Hoe?

Graag leer ik eerst jou en de context kennen, voordat ik begin aan een design. Dan pas ik wat marketingtechnieken toe, zodat ik jou, je bedrijf en de omgeving goed kan leren kennen.

Op deze manier ligt het ontwerp altijd in één lijn met jou als bedrijf, de plek waar het design geplaatst wordt en spreekt het de doelgroep aan. En gaat het dus echt werken!

Studio 95 logo Beauty by Margo kapmantel
Ervaringen
Margo Vermeulen

“De afspraak was snel. Ze kan goed meedenken. Ik heb er veel plezier aan en ben trots op mijn logo. Zo speciaal! Het logo is inmiddels overal terug te vinden.”