Content middelen: van flyer tot e-mailmarketing

Studio 95 regelt al je content middelen! Denk aan online middelen, zoals digitale afbeeldingen, gifjes, advertenties, social media posts en nieuwsbrieven. Maar vergeet ook zeker niet de offline middelen, zoals flyers, brochures, posters, spanddoeken, visitekaartjes, advertenties, brochures.

Social media Studio 95 Vacay
Beauty by Margo visitekaartje blur

Alle content middelen moeten passen bij je bedrijf. Dat is waar Studio 95 om gaat: de combinatie van marketing en vormgeving. We zorgen ervoor dat het feilloos op elkaar aansluit. Daarom kijken we naar wie je bent als bedrijf, wat je uit wilt stralen en wat het doel is van je middel. Zo komen we tot een perfect concept! 

TIP
Wil je nog dieper in gaan op je bedrijf, om zo tot een strategisch advies te komen? Klik dan hier om meer te lezen over personal branding.

Hoe?

Om ervoor te zorgen dat de content middelen doen wat ze moeten doen, leer ik eerst jou/je bedrijf graag beter kennen. We kijken wat ervoor nodig is om het doel van het middel te behalen. Daarmee kijken we ook naar je omgeving en je doelgroep. De content moet daarmee in lijn liggen. 

Zo maken we samen iets dat écht gaat werken!

Studio 95 logo MV Boutique 2