Illustraties voor bedrijf én consument!

Niet alleen grafische vormgeving valt onder de dagtaken van Studio 95, maar ook het maken van illustraties, voor bedrijf en consument. Denk hierbij aan unieke afbeeldingen, (digitale) tekeningen en iconen die speciaal voor jou worden gemaakt. Deze kun je dus overal gebruiken. Bijvoorbeeld om iets aan te duiden op je website, als standaard illustratie van je bedrijf, maar ook om te gebruiken als poster, op een kaartje of als leuk persoonlijk cadeau! Zoals een illustratie van je hond, kat of de buurman. Wat je wilt! Studio 95 is er voor bedrijf én consument.

Studio 95 illustratie Kantoorvrouw
KIM ter Horst first summer dance

De illustraties kunnen in verschillende stijlen gemaakt worden en hiervoor kunnen we verschillende technieken gebruiken. Vectorbestanden, handgetekende illustraties, schilderijen… Alles kan, alles mag! Alles kan op jouw wens aan worden gepast.

Voor handgetekende illustraties en schilderijen werk ik samen met illustrator Kim ter Horst. Kim is een getalenteerd illustrator en kunstenaar.

Klik hier voor meer werk van Kim.

Hoe?

Elke illustratie is uniek en moet écht passen bij wie je bent. Of je nu een bedrijf bent of consument. Daarom leer ik je eerst graag wat beter kennen, voor ik begin aan jouw design.

Op deze manier maken we niet alleen een hele mooie illustratie, maar ook een illustratie die echt past bij jou en die doet wat hij moet doen.

Illustratie vrouw body positive studio 95