Persoonlijke, unieke kaarten, die bij jou passen!

Als echte paper lover snap ik hoe happy je wordt van een fysiek kaartje. Kaarten zijn altijd zo persoonlijk en leuk om te ontvangen! 

En wat het nog specialer maakt? Een persoonlijk, uniek design dat bij jou past!

Geboortes, verjaardagen, verhuizingen, bruiloften, feestdagen: je kunt het zo gek niet bedenken of Studio 95 helpt je aan een top ontwerp.

Studio 95 kaarten geboortekaart
Studio 95 Verhuiskaartje Laura

Ik vind het belangrijk dat kaarten écht passen bij jou als verzender en bij het moment waar de kaart voor is. Daarom leer ik je graag een beetje kennen, zodat we de kaart echt op jou af kunnen stemmen.

Wil je graag een deel van de letters in glimmend goud? Een hele grote kaart of een handzaam formaat? Misschien wil je een simpel ontwerp, handgeschreven letters of foto’s verwerkt in de kaart?

Alles is mogelijk! 

Hoe?

Graag leer ik jou eerst een beetje kennen, voordat we beginnen aan een design.

Zo maken we niet alleen een heel mooi kaartje, maar ook een kaartje waar jij zelf blij van wordt. Waarvan je echt zoiets hebt: dit past bij mij.

Studio 95 bruiloft trouwkaart robin en lisa
Ervaringen
Lindsay Potters

“Een hele fijne samenwerking! Ze luistert goed naar wat je wensen zijn en is zeer creatief. Ik zou de volgende keer zeker terug gaan naar Lisa. Bedankt voor alle goede zorgen!”

Marleen van Oosterhout

“Ik ben erg blij met de mooie persoonlijke kaart. Ik vind hem erg goed gelukt. Erg mooi dat het zo’n persoonlijke kaart is geworden en dat er foto’s in verwerkt zijn.”

Laura van der Velden

“Heel fijn samengewerkt met Studio 95 voor mijn verhuiskaartjes. Ik heb veel hulp gehad bij het bedenken en ontwerpen van de kaartjes en vond de persoonlijke aandacht heel prettig.”