Logo en huisstijl: niet alleen ‘een mooi plaatje’.

Goede vormgeving gaat niet alleen om een mooi ontwerp. Vooral bij een logo en huisstijl gaat het juist om een ontwerp dat zijn doelen behaald en de juiste doelgroep aanspreekt. Ik heb daarom mijn jarenlange ervaring in het marketing vak gecombineerd met mijn grote passie voor vormgeving, zodat ik je kan helpen aan passende vormgeving die werkt.

Studio 95 logo MV Boutique 1
Lisa Design 2

Binnen dit kader maak ik logo’s, visitekaartjes, advertenties, brochures, posters, spandoeken, social media templates en nog veel meer! 

Door te kijken vanuit de zender (bedrijf), de ontvanger (doelgroep) en de omstandigheden (plaatsing), en door dat te combineren met een super design (want we gaan niet voor minder!), creëert Studio 95 niet alleen een prachtig ontwerp voor een logo en huisstijl, maar een ontwerp dat ook echt zijn werk doet!

Hoe?

Graag leer ik eerst jou en de context kennen, voordat ik begin aan een design. Dan pas ik marketingtechnieken toe, zodat ik jou, je bedrijf en de omgeving goed kan leren kennen.

Op deze manier ligt het concept altijd in één lijn met jou als bedrijf, de plek waar het design geplaatst wordt en spreekt het de doelgroep aan. En: gaat het dus echt werken!

TIP
Wil je nog dieper in gaan op je bedrijf, om zo tot een strategisch advies te komen? Klik dan hier om meer te lezen over personal branding.

Studio 95 logo Beauty by Margo kapmantel
Ervaringen
Margo Vermeulen

“De afspraak was snel. Ze kan goed meedenken. Ik heb er veel plezier aan en ben trots op mijn logo. Zo speciaal! Het logo is inmiddels overal terug te vinden.”