Personal branding voor jouw bedrijf, passend bij… ALLES!

Personal branding is een van de belangrijkste dingen in je communicatie.

Wat zijn de skills van jouw bedrijf? Waar sta je voor? Wat lever je? Hoe ziet je omgeving eruit? En is dat alles wel in lijn met de communicatie? Dat gaan we samen onderzoeken! 

Personal branding Lisa potters Studio 95
Personal branding story Studio 95

Vanuit mijn expertise in marketing en vormgeving weet ik dat content een goede branding nodig heeft, wil het gaan werken. Jouw visie, jouw missie en jouw verhaal moeten we gaan delen. En dat op de juiste wijze en met de passende tone of voice. Door dit eerst vast te leggen, kun je vervolgens je content écht voor je laten werken.

We creëren handvaten zodat je daarmee aan de slag kunt en die kunt gebruiken in al je communicatie. We tillen alles naar een hoger niveau met personal branding!

Hoe?

We gaan de diepte in! We kijken samen naar jou, jouw bedrijf, jouw ‘waarom’, de doelgroep en de omgeving. Dat alles gieten we in een trechter en daaruit komt jouw branding strategie. 

Alles wat je daarna naar buiten brengt, je logo en al je content middelen, moet altijd in lijn liggen met die branding strategie. Zo creëren we een sterk merk!

Personal branding 1 Studio 95