Maak de kamer eigen met persoonlijk geïllustreerde posters

Kinderkamers, tienerkamers of mooi afgedrukt of ingelijst in de woonkamer… Mooi geïllustreerde posters kunnen de kamer prachtig opleuken en eigen maken.

Al helemaal met een superpersoonlijke tint in combinatie met een prachtig design! 

Studio 95 illustratie kinderkamer posters
Studio 95 poster illustratie kinderkamer meisje met roos

Zo kan de poster speciaal ontworpen worden op basis van een al bestaande kamer, er kan een persoonlijke illustratie op van een persoon / huisdier of er kunnen namen of herinneringen verwerkt worden in de posters. Eigenlijk is alles mogelijk!

Een persoonlijke touch en een top design in de vorm van een poster geeft de kamer sowieso een unieke en eigen sfeer! Een beetje van ‘jou’ in de kamer. 

Hoe?

Graag leer ik jou eerst een beetje beter kennen, voordat ik begin aan een design. Zo kan ik jou helpen aan een poster met een écht eigen design.

Een persoonlijke touch, die je op kunt hangen. Helemaal zoals jij het wilt. In jouw kleuren, stijl en in jouw smaak. Lief, stoer… Alles kan!

Studio 95 Geïllustreerde Posters Circus Beer
Ervaringen
Lindsay Potters

“Een hele fijne samenwerking! Ze luistert goed naar wat je wensen zijn en is zeer creatief. Ik zou de volgende keer zeker terug gaan naar Lisa. Bedankt voor alle goede zorgen!”