Social media, passend bij jou en je bedrijf!

Studio 95 is een studio met kennis van design, maar ook van communicatie en marketing. Die combinatie is natuurlijk ideaal voor social media! Het is belangrijk om je omgeving up-to-date te houden van mooie en kwalitatieve posts die passen bij wat je uit wilt stralen. Daarbij is het ook belangrijk om alle trends en ontwikkelingen in social media land in de gaten te houden. En omdat daar veel bij komt kijken, kun je social media uitbesteden. 

Social media Studio 95 Vacay
Social media Studio 95

Wil je je social media uitbesteden? Dan kun je een social media abonnement afsluiten bij Studio 95. Daarmee kun je een X aantal posts maandelijks uitbesteden, die wij voor je verzorgen.

Geen social media stress meer, wachten op het juiste moment om te posten, trends en ontwikkelingen in de gaten houden en nieuwe onderwerpen bedenken om te plaatsen… Je besteedt het lekker allemaal uit!

Hoe?

Om social media te laten werken, leer ik eerst jou/je bedrijf graag beter kennen. Social media ligt erg dicht bij de kern van je bedrijf en wat je wilt bereiken. Daarom zorg ik ervoor dat het altijd in lijn ligt met jou/je bedrijf. Vervolgens kijken we naar de beste optie voor jou: hoeveel posts wil je per maand uitbesteden? Op welke platformen? En dan gaat Studio 95 voor je aan de slag!

Samen met jou zorgen we ervoor dat het werkt!

Social media studio 95 LtH